MR. K. KUNASEKAR - 19 ÅR
ELEKTRIKER

Det viktigaste i mitt liv är mina föräldrar och mitt jobb. Mina föräldrar har haft många problem med mig och med att hjälpa mig med mina studier. Och mitt jobb är också viktigt för mitt liv. Jag hade inte förväntat mig att jag skulle få ett jobb.

Jag hörde om hur viktigt det är att ha en yrkesutbildning så jag gick till Peace Industrial School. Kursen var väldigt nyttig för mig för att kunna utveckla mina intresse områden.

Jag fick mycket kunskap här och är mer självsäker än tidigare. Jag var väldigt glad under tiden för programmet och jag har varit framgångsrik. Nu ser jag fram emot att lära mig mer om mitt jobb och fortsätta till en bättre position.

Jag är säker på att min framtid ser ljus ut eftersom jag har ett bra jobb nu och kan förbättra den finansiella ställningen för min familj. Det gör mig väldigt glad.

Tamilnadu och hela Indien kommer säkerligen utvecklas i framtiden och jag känner att jag har kompetensen nu att vara med och göra en förändring. Jag kommer definitivt vara en del i utvecklingen av min familj och min by. Oavsett vad jag gör så diskuterar jag det först med mina föräldrar, och sen tar jag ett eget beslut.